Esittely

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on turvallisuuden ja riskienhallinnan johtava ammattijulkaisu, joka käsittelee laaja-alaisesti ajankohtaisia aiheita.

Lehden ensimmäinen numero on vuodelta 1985. Ensimmäisessä pääkirjoituksessa on osuvasti todettu, että kyseessä on ammattijulkaisu, jonka tavoitteena on olla mukana viemässä alan kehitystä eteenpäin ja välittää asiantuntijatasoista tietoa ammattilaisille sekä alasta kiinnostuneille. 

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti perustettiin Finnsecurityn ja Suomen Lukkoseppäliikkeiden Liiton (nykyisin Turvaurakoitsijat) toimesta. Lehden avulla pyritään saattamaan alan järjestöjä, viranomaisia ja elinkeinoelämää lähemmäksi toisiaan sekä auttamaan alan kehittämistä. 

Lehti on alan yhteinen julkaisukanava, jossa käydään asiantuntevaa keskustelua ja tuodaan esille avoimesti ajankohtaisia asioita. Sitä lehti on tehnyt jo lähes 40 vuoden ajan!

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti tekee tiivistä messuyhteistyötä Suomen Messut Oy:n kanssa Helsingissä pidettävien kansainvälisten FinnSec-messujen ja Tampereen Messut Oy:n järjestämien EuroSafety-messujen sekä muiden Tampereella pidettävien alan messujen kanssa.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa myös vuosittain Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot  yhdessä alan toimijoiden kanssa. Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 2015.

Lehden päätoimittaja toimii Vaasan yliopiston turvallisuusalan tutkija Jyri Paasonen. Lehdellä on toimitusneuvosto, johon kuuluvat seuraavat henkilöt:

  • – Teemu Aapavaara, puheenjohtaja, Suomen Yksityisetsivä- ja Lakitoimistoliitto ry 
  • – Jouko Ahonen, puheenjohtaja, Turvallisuusmuseo kannatusyhdistys ry
  • – Kimmo Arenius, toimitusjohtaja, Turva-alan yrittäjät ry
  • – Ona Gardemeister, toimitusjohtaja, Turvaurakoitsijat ry
  • – Janne Kalli, johtava asiantuntija, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
  • – Joona Vuorenpää, toiminnanjohtaja, Finnsecurity ry

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje