Info

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu oy:n perustivat vuonna 2007 Paula Koskivirta ja Lauri Kotilainen, jotka olivat ennen yhtiön perustamista toimineet yhteenlaskettuna lähes 30 vuoden ajan Sanoma-konserniin kuuluvassa Sanoma Magazines Finlandissa eri lehtien parissa.

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelulla onkin vahva ja monipuolinen mediakentän, sekä myös  turvallisuusasioiden osaaminen, joka on valjastettu yhtiön asiakkaiden eduksi.

Yhtiön kustantaman Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden (aiemmalta nimeltään Turvallisuus-lehti) päätoimittajana työskennellyt Lauri Kotilainen on sittemmin jäänyt eläkkeelle, ja lehden nykyinen päätoimittaja on Jyri Paasonen. Koskivirta toimii edelleen lehden tuottajana. 

Muilla lehteen vakituisesti kirjoittavilla toimittajilla on pääasiassa yli kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalan artikkelien kirjoittamisesta. Lisäksi lehteen kirjoittavat useat kokeneet asiantuntijat, jotka edustavat monipuolisesti koko laajan turvallisuuskentän eri osa-alueita.

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelu tarjoaa asiakkailleen monipuolista, ainutlaatuista, luotettavaa ja jalostettua turvallisuustietoa, jota ei saa mistään muualta.

Yhtiö on kustantanut myös Suomen Turvallisuusvuosikirjan useampana vuonna yhteistyössä turvallisuusalan yhteistoimintajärjestön Finnsecurity ry:n kanssa, sekä kustantanut Riskit ja Mahdollisuudet -kirjan.

Vuonna 2015 Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakoi ensimmäisen kerran Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Nykyään palkintoyhteistyössä on mukana lähes 20 turvallisuusalan yhdistystä ja yli kymmenen turvallisuusalan yritystä ja/tai oppilaitosta.

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje