Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät

5 kesäkuun - 6 kesäkuun

Vuoden 2024 tapahtuma järjestetään 5.-6.6.2024 Pelastusopistolla, Kuopiossa. Tämän vuoden teema on vaikuttavasti yhteistyössä. Tapahtuma on edellisten vuosien tapaan avoin ja maksuton kaikille.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muussa yhteistä työskentelyä tulevaisuuden TKI-toiminnan edistämiseksi, puhetta tekoälystä ja teknologiasta, laajasti erilaisia ajankohtaisia tutkimusaiheita teemasessioissa, pelastusalan innovaatioita ja kehittämistoiminnan esittelyitä sekä ennakointia strategisesta näkökulmasta digitaalisiin työkaluihin.

Tapahtuman keynote-puheenvuoroissa paneudutaan paineenalaiseen päätöksentekoon empiirisen tutkitun tiedon valossa ja pelastustoimen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöhön hyvinvointialueella. Puhujina FT, HTM Harri Gustafsberg ja pelastusjohtaja/toimialajohtaja Markus Viitaniemi.

Tarkemman tiedot päivien sisällöistä ja ilmoittautuminen löytyvät tapahtuman nettisivuilta: Pelastustoimen tutkimuspäivät 2024 – Pelastusopisto

Pelastus- ja turvallisuusalan tutkimus-, innovaatio- ja kehittämistoiminnan esittelyt

Onko työpaikallasi syntynyt konkreettisia tuotoksia tai tuloksia? Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivillä esitellään pelastus- ja turvallisuusalan uusinta tutkimus-, innovaatio-, ja kehittämistoimintaa ja tuloksia. Voit tulla esittelemään esimerkiksi käytäntöjen kehittämistä, syntyneitä toimintamalleja tai innovatiivisia ratkaisuja.

Jos kiinnostuit esittelymahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen ehdotuksesi osoitteeseen projektitoimisto@pelastusopisto.fi.

Tervetuloa tutustumaan Pelastusopistoon sekä verkottumaan ja viihtymään pelastustoimen tutkimuksen ja kehittämisen parissa!

Lisätietoja tapahtumasta

Suvi Tiirikainen
suvi.tiirikainen@pelastusopisto.fi
029 545 3405

Järjestäjä

Pelastusopisto
Puhelin
0295 450 201
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Pelastusopisto
Hulkontie 83
Kuopio, 70821
+ Google Map
Puhelin
0295 450 201
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto