Yleinen
Teksti: Jyri Paasonen

Tapiolan toiseksi vanhin yritys muuttaa Olariin

Turvatalo Tapiolan Yleishuolto aloitti toimintansa Tapiolassa jo vuonna 1959. Nyt yritys muuttaa nykyisten Ahertajantiellä vallitsevien olosuhteiden pakosta uusiin tiloihin Olarin Länsikeskukseen.

Vaikka lähtö Tapiolasta on yhtiön nykyiselle toimitusjohtajalle Asko Ahlbomille haikea, on toisen polven yrittäjällä myös monta syytä olla innoissaan.

”Varmasti minä olen se, jota muutto eniten kirpaisee. Olen kuitenkin myös todella iloinen, että saamme hienot ja lähes tuplasti tilavammat toimitilat, joissa palvella kaikkia asiakkaitamme. Samalla asiakkaiden pysäköintimahdollisuudet paranevat merkittävästi”, Ahlbom kertoo.

Nimenomaan parkkiongelmat olivat muuton painavin syy. Vanhojen toimitilojen edustalla Ahertajantien varrella pysäköintipaikkoja oli liian vähän ja katu ruuhkautui helposti, kun ihmiset saapuivat kuun vaihteessa hakemaan uusia avaimiaan, usein isoilla muuttoautoilla.

Muuton myötä pysäköintiongelmat ovat historiaa. Sopivia toimitiloja Ahlbom etsi luonnollisesti ensin Tapiolasta, mutta lopulta paras paikka löytyi Olarin Länsikeskuksesta. Pihatörmän yläkannella on reilusti parkkipaikkoja asiakkaille, sillä samassa kiinteistössä sijaitsevat muun muassa Lidl ja Tokmanni.

Muuton toinen syy oli vanhoissa toimitiloissa tulossa oleva suuri remontti, joka olisi haitannut asiakaspalvelua. Nyt toimintaan ei tule minkäänlaisia häiriöitä, ja samalla tilat uudistuvat entistä paremmiksi.

Turvatalo Tapiolan Yleishuollon perusti vuonna 1959 Askon isä Leo Ahlbom, tunnettu tapiolalainen yrittäjä ja urheilumies. Alussa yritys vastasi kasvavan Tapiolan monenlaisiin tarpeisiin, lukkosepäntöistä jopa luistinten teroituksiin.

Asko tarttui ohjaksiin vuonna 1995 ostaessaan isältään yrityksen osakkeet, ja hänen johdollaan Turvatalo Tapiolan Yleishuolto on kasvanut ja erikoistunut moderniksi turvapalvelujen tarjoajaksi.

Yritys on lisäksi jo koko toimintansa ajan tukenut tiiviisti Tapiolan Hongan koripallon toimintaa. Joukkuetta on sponsoroitu taloudellisesti ja nuoria pelaajia otettiin yritykseen töihin. Vuosien varrella Asko on isänsä tavoin toiminut myös Tapiolan Hongan taustajoukoissa.

”Vaikka toimitilamme sijaitsevat toukokuun alusta lähtien Olarissa, sekä Tapiolan Hongan tukeminen että kaikkien asiakkaidemme uskollinen palveleminen jatkuu entiseen malliin ”, Ahlbom sanoo.

Lisätietoja:

Asko Ahlbom, toimitusjohtaja

040 043 2769, asko.ahlbom@ttyh.fi

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje