Kumppanuus
Teksti: Jyri Paasonen

Pedab ja Object First yhdistävät voimansa edistyneen Veeam-tietosuojan saavuttamiseksi

Pedab ja Object First ovat ilmoittaneet kumppanuudesta tarjotakseen Veeam-asiakkaille edistynyttä tietosuojaa kyberuhkien, kuten kiristysohjelmien, riskin vähentämiseksi. Tämä kumppanuus yhdistää kaksi yritystä, joilla on toisiaan täydentävä asiantuntemus, mukaan lukien Pedabin vahva IT-infrastruktuuri- ja ohjelmistoratkaisujen tuntemus sekä Object Firstin innovatiivinen lähestymistapa muuttumattomaan varmuuskopiointitallennustilaan Veeamille.

Object First tunnetaan siitä, että se tarjoaa Veeamille parhaan tallennustilan, joka toimitetaan käyttövalmis muuttumattomana varmuuskopiointilaitteena. Se tarjoaa viimeisen puolustuslinjan katastrofeja ja kiristysohjelmia vastaan varmistaen, että tiedot voidaan palauttaa nopeasti ja täydellisesti minimaalisella seisokkiajalla.

Pedab tuo Object Firstin Ootbin (Out-of-the-Box Immutability) -ratkaisun Pohjois-Euroopan markkinoille. Ootbi voidaan ottaa käyttöön 15 minuutissa, ja se tukee jopa 80:tä paikallisesti käynnissä olevaa virtuaalikonetta Veeam Instant Recovery -toiminnolla 4-solmun kokoonpanossa.

Ratkaisun teho vastaa sen turvallisuutta. Se tarjoaa oliopohjaisen muuttumattomuuden ilman pääsyä juureen tai karkaistuun Linux-käyttöjärjestelmään oletuksena – eli tietoja ei voi käyttää, muuttaa tai poistaa. Ootbin tallennusympäristö on täysin suojattu, validoitu ja kolmannen osapuolen testaama, ja se tulee valmiiksi konfiguroituna pakkauksesta – tietoturva-asiantuntemusta ei tarvita. Ootbin avulla yritykset voivat suojata tietonsa luottavaisin mielin tietäen, että tärkeät tiedot pysyvät turvassa ja muuttumattomina myös kehittyvien kyberuhkien edessä.

– Ootbi by Object First on tärkeä parannus Pedabin huolella valittujen palveluntarjoajien valikoimaan. Se varmistaa Pedabin mission kehittää jatkuvasti täyden palvelun ratkaisutarjontaamme kumppaneille. Ootbin avulla voimme nyt auttaa Veeam-kumppaneita tarjoamaan asiakkailleen mielenrauhaa muuttumattoman paikan päällä olevan varmuuskopion avulla”, sanoo Pedab Groupin toimitusjohtaja Jesper Bartholdson.

– Olemme innoissamme voidessamme julkistaa Pedabin jakelijaksemme Pohjois-Euroopassa. Heidän laajan IT-alan asiantuntemuksensa ansiosta yhteistyö Pedabin kanssa oli helppo valinta”, sanoi Mark Haddleton, Object Firstin EMEA-kanavamyyntijohtaja. ”Yhdessä olemme sitoutuneet toimittamaan turvallisen, yksinkertaisen ja tehokkaan varmuuskopiotallennustilan Veeam-käyttäjille, mikä auttaa yrityksiä pysymään askeleen edellä kiristysohjelmauhkia.”

Tietoa Object Firstista

Ransomware-suojattu ja muuttumaton, heti käyttövalmis Object Firstin Ootbi tarjoaa turvallisen, yksinkertaisen ja tehokkaan varmuuskopiotallennustilan Veeam-asiakkaille. Laite voidaan hyllyttää, pinota ja saada virta päälle 15 minuutissa. Object Firstin Ootbi on rakennettu muuttumattomaan objektien tallennustekniikkaan, joka on suunniteltu ja optimoitu lyömättömään varmuuskopiointi- ja palautussuorituskykyyn. Eliminoi tarve uhrata suorituskykyä ja yksinkertaisuutta budjettirajoitusten täyttämiseksi Object Firstin Ootbin avulla.

Lisätietoja Object Firstista löytyy osoitteesta objectfirst.com ja heitä voi seurata LinkedInissä ja Instagramissa.

Tietoa Pedabista

Pedab on perheyritys, joka toimii 11 Euroopan maassa. Pedab tarjoaa IT-ratkaisuja ja -palveluita hyödyntäen infrastruktuuria, ohjelmistoja ja palveluita huolellisesti valituilta toimittajilta. Yhdessä ekosysteemimme kanssa pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen yhdistelmän ratkaisuja, palveluita ja toimitusta optimaalista asiakasratkaisua varten. Rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia niiden kanssa, jotka jakavat intohimomme, ja teemme tiivistä yhteistyötä saavuttaaksemme tavoitteemme auttaa yrityksiä pysymään askeleen edellä.

Lisätietoja Pedabista löytyy osoitteesta: www.pedab.com

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje