OHTO-palkinto
Teksti: Jyri Paasonen

OHTO-palkinto WithSecuren Incident Response Retainer -palvelulle

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden ja Finnsecurityn yhteinen OHTO-palkinto jaettiin WithSecuren Incident Response Retainer -palvelulle FinnSec-messuilla 11.10.2023.

OHTO-palkinto jaetaan organisaatiolle tai henkilölle, joka on kehittänyt turvallisuusratkaisun, joka yksinkertaistaa tai tehostaa jo olemassa olevia toimintoja ja luo merkittävää lisäarvoa asiakkaille. Oivallus voi olla myös kokonaan uusi innovaatio, palvelu tai ratkaisu.

WithSecure Oyj on suomalainen tietoturvaratkaisuja organisaatioille tarjoava yritys. Se sai alkunsa vuonna 2022, kun F-Secure Oyj:ssä tehtiin osittaisjakautuminen, jolloin entisestä F-Secure yritystietoturvasta tuli WithSecure ja kuluttajatietoturvaliiketoiminta jäi F-Securen tehtäväksi. WithSecurella on takanaan yli 30 vuoden osaaminen ja kokemus tietoturvallisuudesta, ja se tarjoaa monipuolisia ratkaisuja tietoturva-asioihin liittyen, kuten ohjelmistoja, konsultointia, koulutusta sekä laitteita.

WithSecure lanseerasi tänä vuonna Incident Response Retainer -palvelun. Monilla organisaatioilla voi olla omat Response-osastot tietomurtoihin reagoimiseen, mutta ne eivät kuitenkaan kohtaa tarpeeksi erilaisia vaaratilanteita taistelukunnon ylläpitämiseksi ja kustannustehokkuuden säilyttämiseksi. Jos yritykset voisivatkin ulkoistaa vain yhden turvallisuuspalvelun, sen tulisi olla olisi Incident Response.

WithSecuren Incident Response Retainer -palvelu on NIST-frameworkiin pohjautuva ja tarjolla eri puolilla maailmaa sijaitseville yrityksille ja muille organisaatiolle, jotka haluavat olla valmistautuneita kyberhyökkäyksiin, minimoida tappiot, noudattaa säännöksiä ja ansaita asiakkaidensa luottamuksen. Palvelu takaa nopean avun tarvittaessa – jopa koko alaa järisyttävien tapahtumien aikana, jolloin ammattitaidolle on kovaa kysyntää kaikkialla. Palvelu edistää myös operatiivista joustavuutta: valmistelevien toimien ansiosta pystymme hallitsemaan tietomurrot nopeammin ja siten minimoimaan niiden vaikutukset.

Kuvassa sisäministeri Mari Rantanen, Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden Jyri Paasonen, WithSecuren Fredrik Kock ja Finnsecurityn Juha Uskali.

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje