Tapahtuma
Teksti:

Lukituksen ja turvatekniikan huipputapahtuma Helsingissä 8.-10.6.2023

Pitkä odotus on vihdoin päättynyt ja Turvaurakoitsijat ry järjestää toista kertaa Euroopan Lukkoseppäliitto ELF:n vuotuisen lukitus- ja turvajärjestelmiin keskittyvän tapahtuman 8.–10.6.2023 Clarion Hotel Helsingissä kahdessa kerroksessa.

Erityisen mielenkiintoisen ja ainutkertaisen tästä vuotuisesta tapahtumassa juuri meillä tekee se, että näytteilleasettajina on lukuisia eurooppalaisia lukituksen ja kulunvalvonnan huippuyrityksiä, joita ei täällä ole nähty aiemmin. Lisäksi ajoneuvojen avainten maailmaan keskittyviä yrityksiä on ensimmäistä kertaa näin laajasti Suomessa esillä. 

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä 8.6.2023 kokopäiväisen näyttelyn lisäksi on ohjelmassa kaupallisia ja teknisiä tietoiskuja koko päivän kahdessa luentosalissa. Perjantaina 9.6.2023 on luvassa kokopäiväinen näyttely ja kansainvälinen alan tulevaisuutta käsittelevä huippuseminaari: The future of smart security!

Pääpuhujana on ASSA ABLOY:n EMEIA:n johtaja Neil Vann. Dormakaban näkemykset alan tulevaisuudesta esittää EMEA:n johtaja Steve Bewick. iLOQin puhuja selviää myöhemmin. Seminaarin päättää yhdysvaltalainen kulunvalvontaguru Lee Odess. Erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja alan tulevaisuudesta on siis luvassa!

Messutapahtuma on maksuton, mutta ennakkorekisteröinti on välttämätöntä. Rekisteröinti kannattaa tehdä mahdollisimman pian varmistaaksesi paikan tietoiskuseminaareihin ja tulevaisuusseminaariin. Lämpimästi tervetuloa kaikkien aikojen ainutlaatuisimpaan ja mielenkiintoisimpaan lukitus- ja turvallisuusalan tapahtumaan Suomessa!

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje