Nimitys
Teksti: FSM Oy

FSM Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – Veli-Matti Viitanen on valittu uudeksi toimitusjohtajaksi 

FSM Oy:n hallitus on nimittänyt Veli-Matti Viitanen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2023 alkaen. Viitanen on toiminut FSM:ssä 12 vuoden ajan keskeisissä johtotehtävissä muun muassa myyntijohtajana, talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Viitasella on turvallisuusalalta yli 30 vuoden kokemus. 

Yhtiötä 32 vuotta luotsannut Harri af Hällström on valittu yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Af Hällström keskittyy jatkossa konsernin strategiaan, kansainvälistymiseen, yritysrakenteeseen ja yritysostoihin, yritysostojen haltuunottoon ja synergiaetujen saavuttamiseen sekä sijoittaja- ja rahoittajayhteyksiin. 

Veli-Matti Viitanen ottaa tehtävän vastaan innostuneesti: ”FSM:llä on hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tästä on hyvä jatkaa Harrin viitoittamaa tietä!” 

”Jätän luottavaisena FSM:n operatiivisen johtamisen Veli-Matille. Hän on paras valinta tähän tehtävään. FSM-konserni on kansainvälistymisen kynnyksellä. Koen mieluisana keskittyä kasvustrategian toteuttamiseen – ja nyt voin tehdä sitä päätoimisesti.” Harri af Hällström kertoo. 

FSM Oy on suomalainen tekniseen tukkukauppaan erikoistunut perheyhtiö, joka on kasvanut kannattavasti saavuttaen kuluvana vuonna 22 M€ liikevaihdon; konsernin liikevaihto ylittää 30 M€. FSM Oy:n tytäryhtiöitä ovat Avecom Suomilammi Oy, ETD Finland Oy ja Rollock Oy. Lisäksi FSM Oy on merkittävänä vähemmistöosakkaana Mirasys Oy:ssä. 

Lisätietoja: 

Veli-Matti Viitanen, toimitusjohtaja, veli-matti.viitanen@fsm.fi, 0207 559 531 

Harri af Hällström, hallituksen puheenjohtaja, harri.afhallstrom@fsm.fi, 0207 559 521

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje