Uutiset

FinnSec-messut myötätuulessa

Julkaistu 28.09.2011, klo 18:58

12.-14.10.2011 pidettävät kansainväliset FinnSec-messut ovat edenneet myönteisesti. Elokuun alkuun mennessä yrityksiä on ilmoittautunut mukaan jo yli 140.

Maksuttomien seminaarien lisäksi näyttelyalueen ohjelmalavalla käsitellään ajankohtaisia aiheita. Luvassa on esimerkiksi Turvallisuusalan toimintaympäristö 2012 -paneelikeskustelu. FinnSecissä kisataan myös Suomen Mestarivartija 2011 -kilpailun finaali (www.mestarivartija.fi). Messujen virallinen mediayhteistyökumppani on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti. Perinteen mukaan lehti tekee messujen uutuuksista ennakkokatsauksen.

Yritykset voivat jo nyt lähettää noin 300-400 merkin mittaisia lyhyitä esittelytekstejä uutuustuotteistaan, palveluistaan ja ratkaisuistaan korkearesoluutiokuvien kera osoitteeseen messut (at) turvallisuus.com. Tuotteet esitellään messulehdessä veloituksetta. Lisätietoa voi kysyä osoitteesta lauri.kotilainen (at) turvallisuus.com.